Продуктите на White Wolf за септември

Поредна доза „вълчета“ ще се пръкнат преди 20 септември в бърлогата на Белия вълк.

Lodges: The Splintered

Lodges: The Splintered„Добре дошли в нашата земя, моите братя по вълча кръв. Мъдро бе от твоя страна да дойдеш в нашето скромно жилище, което обаче е гостоприемно за тези които не предизвикват гнева ни.  Ела и ни разкажи историите за зверовете които си разкъсал, враговете които си победил, мъже и жени които си обичал. И тогава ние ще ловуваме, живеем и борим заедно, и ще видим от кого повече се страхуват dakini.“
Карна Кървавият щит, , Rahu of the Lodge of the Sacred Thread

Книгата съдържа:

* 22 нови убежища представящи върколаците от различни краища на света, от Полша до Япония и до Антарктика

* Ниво Дарби, ритуали, предимства и фетиши за избиране, както и примерни герои за започването на нова история

* Повече информация за модифициране на убежищата за пригодяване към нови места и различни цели

The Night of Dissolution

The Night of DissolutionПриключение в  Ptolus за герои средни нива

Започвайки от там където свършва приключението в  Част 33: Приключения в основната книга Ptolus, приключението в The Night of Dissolution дава на героите възможност да се изправят срещу най-страшните врагове виждани в Ptolus. Проследявайки следата на потайна конспирация, героите ще се изправят срещу луди култисти, дива хаотична магия, и ужаси от първите дни на света.

Книгата е изпълнена с градски интриги, много екшън, и няколко опасни изследвания. Ето и някои от нещата , които ще намерите в книгата:

* Описанията на дома Pythoness, призрачния оракул и бордей скриващ оръжия жизненоважни за борбата сруще Култа на Хаоса.

* Огромен таен храм на хаоса, където безумни фанатичи почитат зловещия Galchutt.

* Детайли за градската мрежа от шпиони и агенти оплитаща висшите ешалони на изисканото общество на Ptolus.

Кулминацията на приключението е в опита на героите да спрат Нощта на Разложението, тъмно древно предсказание за събуждането на Galchutt в неговото леговище дълбоко под града и катастрофа която ще сполети света.

The Night of Dissolution ще върви с бонус CD съдържащо pdf версиите на книгите за Ptolus.

Book of Erotic Fantasy

Book of Erotic FantasyЛюбовта и битката и двете са интимен акт, и двете се извършват с плам и двете се подхранват от стенанията кънтящи в ушите, и наистина – кой ще каже кое от двете е по-опасно?

паладин Valeria

От десетилетия в игралния свят, темата на тази книга е обект на дебати и спекулации. Сега вие ще можете да поемете в ръцете си 192 пълноцветни страници насочени към темите за секса, любовта, съблазняването, женитбата и бремеността за OGL системата.

Тази книга съдържа 20 нови feat-а, 3 нови класа и 12 престижни класове, 6 нови домейна, над 75 нови заклинания, 6 нови бога, 12 чудовища, повечето възможни като игрови раси, и вариации на правилата. Тези материали са предназначени за да открият ново измерение на играта – дворцови интриги и манипулации, династични бракове и предречени раждания, опасни съблазнители и сексуална магия. Всичко това и много друго ви очакват във Book of Erotic Fantasy.

To hear you talk we are facing an apocalypse – the world ending as we know it, the stars falling from the skies, the gods walking upon the earth and condemning us all for our transgressions. Look, I know I’m good – but darling, it’s only sex! – Cheval to Valeria after their first night