Колин Уолъмбъри се завръща с нова книга-игра

2014_Ledenata_Citadela_CoverТрудно е за вярване, но един от основателите на жанра книги-игри в България – Любомир Николов, се завръща с нова книга на пролетния панаир на книгата в НДК, който ще се проведе от 3 до 8 юни 2014 г. Ледената цитадела е продължение на книгата-игра Ледените пирати от 1997-ма., но дори и да не сте чели първата ще можете да се насладите на новите 325 епизода в Цитаделата.

Ето и първия пасаж от книгата, който бе публикуван на фейсбук страницата на новото КИ издателство

Бързи вятърни шейни браздят безкрайната пустош на този суров свят – а най-бързите сред тях са на Ледените пирати, страховитите грабители на Севера. Когато призрачната им Ледена фрегата отнася похитената принцеса на борда си, само ТИ, млад приключенец, можеш да възпреш дръзкия план на пиратския главатар, който заплашва съдбините на Кралството. Ще успееш ли да прекосиш обвеяната от смъртоносни вихри повърхност на заледения океан, да се справиш с дивите племена, които я обитават, да откриеш митичната пиратска Цитадела – и да разбулиш най-голямата тайна от забравеното минало на тази замръзнала земя?

Освен Ледената цитадела на Колин в книгата ще бъде включено и кратка (81 епизода) книга-игра, предистория на Асасините на Блонд и Уейн на име Пътуващият цирк.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.