BoardGames.BG: The Con 2014

image_600x700-1На 15 и 16 ноември 2014 в Овална зала на Гранд Хотел България (бул. Цар Освободител № 4) ще може да посетите най-мащабното българско тейбълтоп събитие за тази година. Някои от най-новите настолни игри, представени по време на международното изложение Essen Spiele, подбрани от boardgames.bg хитови и просто добри заглавия, игри с карти, миниатюри, пулове, бордове и въображение, огромно количество награди, разпродажби, десетки демонстрации, дори турнири и, разбира се – много нови приятели ще ви очакват в продължение на целия ноемврийски уикенд.

На The Con, очаквайте да видите и „пипнете“ най-новите, още „горещи“ заглавия, представени в края на октомври по време на Essen Spiele, демонстрации на разнообразни настолни игри и игри с карти, турнир по Крокинол (с 62 сантиметрова награда), демонстрации на игри с миниатюри, уоркшопи за сглобяване и боядисване на миниатюри, томбола за всички участници с огромно количество награди, разпродажба на игри с отстъпки между 20 – 50%, включително и намаление на някои популярни заглавия. Освен това, всеки може да донесе своя игра и да я демонстрира.

Цените на билетите са 15лв. за един ден и 25лв. за двата дни при предварителна покупка. Програмата на събитието и повече информация, можете да следите на тази страница.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.