21 Март 2009 г. ще бъде ден за Dungeons & Dragons в клубовете Paladium Games

playdnd_small_1.jpg21 Март 2009 г. ще бъде ден за Dungeons & Dragons в клубовете Paladium Games – Стрелбище, Paladium Games – Варна и Magic Worlds.

Преди 2008, световният D&D Game Day е създаден с цел да бъде „празник на D&D”, начин да се подържа интереса към марката и възможност за отделните играчи да се запознаят и формират общност. След успеха на Worldwide D&D Game Day през 2008 г., свързан директно със старта на 4-тото издание на играта решихме, че традицията трябва да бъде продължена и обогатена.

Както на предишните D&D дни всеки играч ще има възможност да се потопи в незабравимата атмосфера на Dungeons & Dragons под вещото ръководство на избрани водещи. Заповядайте на 21 март от 11.00 часа сам или с ваши приятели и се впуснете във вълнуващи приключения на предизвикателни загадки и напрегнати сражения с ужасни чудовища. Света се нуждае от нови герои!

Като бонус всеки играч ще получи по 1 фигурка, изобразяваща неговия персонаж в играта и 20-странно зарче.

Повече информация на http://www.paladium-games.com

Поради закъснение от страна на транспортната фирма Dungeons & Dragons RPG Day се измества за следващата събота – 28 март. Часът и мястото остават непроменени.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.