Изненадка Цезаре …

Тихомълком и във страничното каре на сайта на Wizards of the Coast се появиха плануваните за м.ноември книги. вероятно още им предстои по-сериозен анонс, но кориците и описанията им вече се виждат в онлайн склада на Маговете.

Dragonmarked

DragonmarkedНовото допълнение изследва уникалните аспекти на света на Еберон. Dragonmarked предлага по-дълбок поглед върху силата на драконовите знаци и тринадесетте драконови дома в света на Еберон. също така книгата предлага забележителни нови възможности за игра с белязаните от драконова марка герои, включващи идеи за приключения, нови фийтове, нови престижнни класове и нови заклинания.


Cityscape
Не по-малко смъртоносен от подземие
CityscapeИма много повече приключения отколкото скитане по безкрайни подземия. Градът съдържа множество улици изпълнени с опасности и интриги. Той обогатява приключенията и предлага неподозирани възможности и предизвикателства. Тъмни алеи, шумни зали на гилдиите, изпаднали таверни, миризливи шахти, и богати имения съдържат тайни за откриване и мистерии за разгадаване.

Това допълнение към DUNGEONS & DRAGONS разкрива града във цялата му прелест и зловещина. То превръща „урбанистичното подземие“ в изпълнено с политика и сила, особенно тази на влиятелните гилдии. Тази книга също така предлага нови фийтове, заклинания, урбанистични терени, опасности и чудовища гарантиращи, че следващото посещение на партито в града ще бъде изпълнено с нови преживявания.


Scourge of the Howling Horde
Scourge of the Howling Horde
Направете първата си крачка по пътя на приключениятаГоблините са се появили край тихият град Barrow’s Edge, и обществеността отчаяно търси приключенци, които да я спасят. Какво е превърнало потайните и страхливи гоблини във жадни за кръв завоеватели? Истината е скрита дълбоко в Howling Caves….

Scourge of the Howling Horde е самостоятелно приключение разработено за група с герои 1во ниво. прекрасно за начинаещи или гостуващи играчи, то предлага удобно описани предизвикателства и включва полезни съвети към водещия, независимо дали е начинаещ или опитен.