Новини от вълчата бърлога

И така в надпревара с Маговете от крайбрежието, Беловълците обявяват новите си планове не за месеци а за седмици. Какво ново ни чака този път (тази седмица вече) и какво ни чака в малко по-отдалечено бъдеще…

Circle of the Crone

Circle of the Crone„Ние не почитаме едни и същи богове, ти и аз, но ние си приличаме повече от колкото си мислиш.
Заедно ние поддържаме живо едно нещо – нещо живяло хиляди години плетейки съдбините на смъртните.
Старите богове не са мъртви. Те живеят в нас.
Ние им даваме живот, загряваме кръвтта им, и те ни пазят от смъртта.
Това е нашата спогодба, нашето обещание. Всичко друго е въпрос на въображение.“
– Гвенет Сивия, Последовател на Принцесата в Изгнание

Тази книга съдържа:

* Поглед върху религиите и културите на Кръга на Короната – вампирско съглашение създало многочислен езически култ – и преклонението на Кръга пред древната богиня-създателка.

* Подробности за природата на Реквиема на Последователите, включително ръководство за митичните роли, спиритуални контакти и свещени нощи – полезни независимо дали играете член на Кръга или имате вземане даване с свещеник от съглашението.

* Тайни сили на езичниците сред Прокълнатите, с нови кръвни линии и фракции водещи началото си от Ирландия и Япония, нови мистични Дисциплини и повече от 25 нови кръвни ритуали.

The Great Pendragon Campaign

The Great Pendragon CampaignПълното сказание за Най-великият герой на Западните легенди.

За 1500 години историята за Крал Артур се разказва около лагерен огън, в придворни будоари, в таверни, книги, филми и сега, в призовата ролева игра „Пендрагон“, на вашата маса.

The Great Pendragon Campaign започва от царстването на бащата на Артур крал Утер, когато играчите могат да вникнат в концепцията на света. Дългото и брутално междуцарствие на Саксонските войни са напълно прекратени когато Артур изважда меча от камъка и започва своето царуване. Момчето-крал води рицарите през период на обединение и разширение докато целият Западен свят не е обхванат от неговата власт. След това, Към Великите Подвизи! Рицарите печелят Слава и земи в периода на Романтиката и Турнирите, и след това участието в най-великото приключение – Търсенето на Свещения Граал. След това сред трагедията и пропилени мечти идва пироидът на залеза.

Осемдесет години на детайлизирана година по година кампания предлага фон, събития и приключения които обуславят царствието на Крал Артур.

Магията е в дреболиите, Дреболиите са в Книгата.

Тази книга съдържа:
* подробности година по година от 485 до 566.
* карти и описания на Логрес, Камбрия, Корнуел, Британия, Кумбрия, Севера, Ирландия и Франция
* Карти на по-важните градове в Британия, вклъчително Ранните и Късните Камелот и Лондон
* Над 100 приключения
* Статистики на над 50 вълшебни създания и Неигрови Персонажи
* Разширения към правилата на Pendragon

Тези са книгите които очакваме да излязат от печат на 23 август. През това време за зарибявка на почитателите на Exalted, Вълците решиха да пуснат корицата на новата книга от географската поредица на сетинга – Compass of Celestial Directions Vol.1: The Blessed Isle.Самата книга се очаква да излезе на 6 октомври тази година.