Днес Франкенщайн, утре – леприкони…

Не успя още да изстине, така да се каже, излязлата на 10 август най-нова книга от поредицата на Белите Вълци посветена на новия Свят на Мрака – Promethean: The Created, а те вече плануват новата линия от популярния готически сетинг.

Новият под-сетинг ще бъде посветен на небезизвестните на почитателите на старата серия Changeling. Ето какво казва за него авторът на бъдещата основна книга на сетинга Етан Скемп:

„Changeling е игра за красота и коварство, страст и загуба, мечти и лудост. Вие ще се промъквате през трънаците само за да откриете че животът ви е бил откраднат от вас. Сега вие ще вървите по пътя опитвайки се да направите най-доброто за да съберете парчетата от изгубения си живот или да изковете нов такъв, пробивайки пътя на амбициите си през дворовете и феодалните владения на феите ,и винаги ще се оглеждате през рамо за Другите, истинските Врагове, които ви приследват.“

Първата книга от линията се очаква през лятото на 2007, дотогава явно ще ни радват с допълнителни книги към вече съществуващите 4 линии на сетинга: Вампири, Върколаци, Магове и Прометеии.