Ловните дружини излизат по следите на Белия Вълк

Hunter the VigilДнес ще Ви раскажем за опубликуваните на сайта на компанията White Wolf „трейлъри“ на играта Hunter the Vigil. Първата от статиите се състои от две части и разказва за Верните Туле (втората част на статията се намира тук). За разлика от предшествениците си Thule-Gesellschaft, печално известните с покровителството си над националсоциалистите в Германия, „наследниците“ повече не търсят Атлантида; вместо търсенето на изгубени острови те се концентрирали върху актуални проблеми на света, в който живеят, и изучават невидимия свят, която обаче без съмнение присъства някъде наоколо. Учени и изследователи, лоялните Туле въоръжават останалите Ловци с най.ценното – информация и знания.

Сладващата статия разказва за Ешуудското абатство, и тя също се състои от две части (втората – тук). Това също е една от тайните организации в света на Ловците – обаче, много по-брутална от лоялните Туле. На някои членове на Ешуудското абатство изобщо са присъщи странни навици: някои пият кръвта на вампирите, твърдейки, че това наистина действа подмладяващо, други си шият обувки от кожи на демони или прави върколаците на шуби. В последния случай не всичко е толкова лесно, и работата дори не е в това, че върколаците са опасни хищници. Просто при смъртта на върколака от кожата изчезва козината, или изобщо се превръща в човешка кожа – така че за да се направи шуба е необходимо върколакът от който е снета кожата да остане жив…

Последната статия е посветена на Предимствата на Ловците – странни и нечовешки способности. Това обаче не са свръхестествени сили, както при другите обитатели на Света на Мрака или в „предишната версия“ на Ловците. Тези способности се наричат Endowments(Дарби) и представляват една нова категория Положителни качества (Merits).

The Loyalists of Thule, част първа, част втора
Ashwood Abbey част първа, част втора,
Hunters and their advantages

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.