Домъчня ли ви за Вълците?

Макар дейността по сайта да бе позаглъхнала за известно време, ето ни пак тук. И първата новина от тази нова ера ще е посветена на новите продукти на Белите Вълци, излезли тия дни на световната ролева сцена.

Ще започнем с нещо познато – Светът на Мрака. Тази поредица се обогати с две нови книги тази седмица. нека да ви разкажем по-подробно за тях:

Urban Legends
Urban LegendsШепота носи истории през поколенията. Толкова нереални, че хората вече не им вярват. „Легенди.“ те не могат да разберът че легендите могат да са по-реални от реалността.

Истината в Приказките

Всички сме слушалиприказки. Алигатори живеещи в канализацията. Умели крадци дебнещи за плячка из града. Песните и появяванията на „Кървавата Мери“. Това са градски легенди. В Света на Мрака, те са реалност; всъщност, те са повече от реалност. Истината зад всяка легенда е по-ужасяваща, странна, злокобна или дьяволска отколкото си я представяме.

Тази книга вкючва:

• Вдъхновления за игри предназначени основно за смъртни герои, но не по-малко предизвикателни и странни и за чудовищните персонажи.
• В Света на Мрака истината зад градските легенди е много по-страховита, опасна и мистириозна отколкото си представяте … Изследвайте я на своята маса за игра.
• Множество възможности и добавки за игри с Вампири, Върколаци или Магове

The Free Council
The Free Council„Опенхеймер не е бил Маг, но как можеш да кажеш че не е бил магьосник? Сигурен съм че той никога не е виждал Стражевите Кули или боговете-крале на Атлантида, или който и да било от древните митове. Но той създаде нещо, което светът не е виждал преди и което промени Земята завинаги. Никой Маг никога не е правил това , което направи той, но ние наричаме себе си Пробудени. Готов съм да се обзаложа с тем на каквото и да било, че ако той види проблясъка, той ще се събуди, независимо дали прилича на нас или не. Представи си какво бихме могли да направим, ако бяхме прозряли през Лъжата и разбрали че магията и науката са едно и също нещо: чудо.“ — Morton, Libertine Futurist

Модерна Магия, Модерни Митове

Премисли го. Премисли това което знаеш за магията. За човешката история. За това кое е реално и кое е мит. Свободният Съвет поставя под въпрос всичко. Понякога това води но нови открития в заклинателството. Понякога води до катастрофи. Това което никога не създава е … вяра.

Книгата съдържа:

• Пълен наръчник относно най-младия от Хетте ордена на магията на Атлантите – задължителен за всички играчи Магове.
• Вътрешен поглед върху Свободният Съвет, включващ уникални интриги преплитащи в себе си технологията и магията, нови заклинания и ритуали, артифакти съчетаващи магия и наука.
• Историята на Свободния Съвет и изследвания на култове, клубове и клетки които създават тази нетипична социална структура – и как да разказваме интересни истории използвайки това.

Като за накрая, оставихме една по-специална книга. Тя не излезе този месец, а вече от половин месец е на пазара … и все пак заслужава вниманието ни. Защо? Защо ли? Защото те е първата книга от новата поредица на Белите Вълци. Да, точно така! Още един брилиантно разработен и прекрасно представен на публиката свята.И така это я …

Scion: Hero
Scion: HeroНамери своята Съдба

Бруталните Титани са избягали от своя вечен затвор за да поведът отново война срещу Боговете.Техните битки в Горния Свят се изливат и върху нашия.Въоръжени със способности и оръжия дарени им от техните божествени прародители, Потомците се надигат като поледната защитна линия на човечеството.
Книгата съдържа:
• Шести готови за игра Потомъка – деца на Боговете.
• Правила за създаване на ваш собствен Потомък на един от повече от 50 божества от шест различни пантеона.
• Приключение „Дългият път към Небето“, използващо Storytelling Adventure System

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.