Свитъкът на монаха

След като вече представената от нас Pandora’s Book се появи на пазара днес, всички обръщат погледа си към бъдещите издания на Беловълците. А там, в не особено далечното бъдеще, се вижда поредна книга от поредицата Exalted – Scroll of the Monk, която ще види бял свят на 15 ноември. Ето какво разкриват Вълците за предстоящото издание:

Scroll of the Monk„От задните алеи на Нексус до трескавите булеварди на Имперския Град, от широките улици на Ю-Шан до засуканите коридори на Лабиринта, майскори на бойни изкуства от всички стилове крачат по пътищата на света на Възвисените, прекарвайки живота си в съгласие с езотеричните кодекси за чест и нито предлагат, нито приемат милост от техните врагове. Дали завръщането на Слънчевите Възвисени ще хвърли в хаос света на Бойните Изкуства, или звездните господари ще обуздаят Законотворците или ще ги нисвергнат завинаги?

Книгата посветена на бойните изкуства в Exalted съдържа:

• подробности за Света на Бойните изкуства, воинската култура разпространена в Мирозданието

• повече от 25 свръхестествени бойни стила, от най-простите Земни стилове до неразгадаемите бойни изкуства на Звездните.

• набор от оръжия за бойни изкуства и техните еквивалентни артифакти.“

Книгата ще съдържа общо 160 страници, а до тогава Вълците са пуснали предварително допълнение към все още неизлязлата книга – The Imperfect Lotus, което може да се придобие на сайта за продажба на pdf издания DriveThruRPG.